Rekrytointi

Epomare Oy on meriteollisuuden komponentteja maahantuova yritys, joka on perustettu jo vuonna 1987. Meiltä löytyy laajat valikoimat laiva- ja satamarakennustuotteita, minkä lisäksi teemme myös asiakkaidemme tarpeisiin liittyvää suunnittelu-, huolto- ja asennustyötä sekä avaimet käteen -toimituksia lähinnä hydraulisista järjestelmistä sekä teräs- ja alumiinirakenteista.

Yhteistyökumppaneitamme ovat alan johtavat kansainväliset valmistajat ja puoleemme käännytään myös, kun asiakkaamme tarvitsevat jotain erityiskomponentteja. Haemme asiakkaillemme markkinoiden parhaat vaihtoehdot.

Vahvistamme myyntiyksikköämme ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Turun toimipisteeseemme.

Tehtävässä tulet työskentelemään myyntitehtävien parissa kehittäen sekä ylläpitäen olemassa olevia asiakkuuksia Suomessa. Lisäksi tehtävänäsi ovat uusasiakashankinta ja teknisen tuen tehtävät. Myymäsi tuotteet ovat meriteollisuuteen liittyviä komponentteja.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet myyntihenkinen ja haluat aidosti kuunnella sekä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja pystyt löytämään heille soveltuvia ratkaisuja. Sinulla on kokemusta laivanrakennusteollisuudesta sekä tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus. Omaat hands on- asenteen ja haluat varmistaa myyntitavoitteidesi saavuttamisen. Lisäksi olet rohkea, utelias ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tärkeää on myös, että pystyt työskentelemään sujuvasti englannin kielellä, omaat perus atk-taidot ja sinulta löytyy matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla työskentelemään mielenkiintoisissa myynnin tehtävissä, joissa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään asiantuntijuuttasi. Lisäksi tulet työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä, jonka henki koostuu osaavasta organisaatiosta, korkealaatuisista merkkituotteista sekä arvostettujen päämiestemme jatkuvasta tuesta.

Työtä tehdään joustavasti ja itsenäisellä otteella toimistotyöaikoina Turun toimipisteessä. Lisäksi työ sisältää matkustamista asiakkaittesi luo lähinnä telakoille ja satamiin.

Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen jyri.kuusela(at)epomare.fi otsikolla ”Myyntipäällikkö”.