Rekrytointi

Epomare Oy on meriteollisuuden komponentteja maahantuova yritys, joka on perustettu jo vuonna 1987. Meiltä löytyy laajat valikoimat laiva- ja satamarakennustuotteita, minkä lisäksi teemme myös asiakkaidemme tarpeisiin liittyvää suunnittelu-, huolto- ja asennustyötä sekä avaimet käteen -toimituksia lähinnä hydraulisista järjestelmistä sekä teräs- ja alumiinirakenteista.

Yhteistyökumppaneitamme, joita on yli 50, ovat alan johtavat kansainväliset valmistajat ja puoleemme käännytään myös, kun asiakkaamme tarvitsevat jotain erityiskomponentteja. Haemme asiakkaillemme markkinoiden parhaat vaihtoehdot.

Vahvistamme myyntiyksikköämme ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

VASTAAVA MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Turun toimipisteeseemme.

Tehtävässä toimit myyntitiimin esimiehenä unohtamatta omaa panostasi tuloksellisessa myynnissä. Olennaisena osana tehtävääsi on olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen sekä pyrkimys syventämään asiakassuhteita entisestään, lisäksi osallistut uusasiakashankintaan sekä teknisen tuen tehtäviin. Myytävät tuotteet ovat meriteollisuuteen liittyviä komponentteja. Töitä tehdään arkisin ma-pe klo 08-16 välillä pääasiallisesti Turussa toimipisteellämme, lisäksi työ sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa asiakkaiden luokse. Perehdytämme sinut tehtävään ja siksi annammekin vastuuta vaiheittain, sopivan ajan tullen toivomme sinulta halukkuutta toimia yrityksen ylimpänä johtona eli aina toimitusjohtajan roolissa asti.

Työ edellyttää itsenäistä, tuloshakuista ja sitoutunutta työskentelyotetta, sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme hakijoilta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja alalle soveltuvaa koulutusta (esim. myynti-insinöörin koulutus). Eduksi katsomme hyvän englannin kielitaidon, aikaisemman kokemuksen meriteollisuuden parissa työskentelystä tai teknisestä yritysmyynnistä sekä aikaisemman työskentelyn esimiestehtävissä, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Erityisesti arvostamme aitoa halua kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeita sekä kykyä löytää heille sopivia ratkaisuja.

Tarjoamme:
• Vakituisen, haastavan ja monipuolisen työn sekä etenemismahdollisuuden
• Kansainvälisen työympäristön ja korkealaatuiset merkkituotteet
• Kiinteän kuukausipalkan + provision

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen jyri.kuusela(at)epomare.fi otsikolla ”Vastaava myyntipäällikkö”.

MYYNTI-INSINÖÖRI

Turun toimipisteeseemme.

Tehtävässä tulet työskentelemään myyntitehtävien parissa kehittäen sekä ylläpitäen olemassa olevia asiakkuuksia Suomessa. Lisäksi tehtävänäsi ovat uusasiakashankinta ja teknisen tuen tehtävät. Myymäsi tuotteet ovat meriteollisuuteen liittyviä komponentteja.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet myyntihenkinen ja haluat aidosti kuunnella sekä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja pystyt löytämään heille soveltuvia ratkaisuja. Sinulla on kokemusta laivanrakennusteollisuudesta sekä tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus. Omaat hands on- asenteen ja haluat varmistaa myyntitavoitteidesi saavuttamisen. Lisäksi olet rohkea, utelias ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tärkeää on myös, että pystyt työskentelemään sujuvasti englannin kielellä, omaat perus atk-taidot ja sinulta löytyy matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla työskentelemään mielenkiintoisissa myynnin tehtävissä, joissa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään asiantuntijuuttasi. Lisäksi tulet työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä, jonka henki koostuu osaavasta organisaatiosta, korkealaatuisista merkkituotteista sekä arvostettujen päämiestemme jatkuvasta tuesta.

Työtä tehdään joustavasti ja itsenäisellä otteella toimistotyöaikoina Turun toimipisteessä. Lisäksi työ sisältää matkustamista asiakkaittesi luo lähinnä telakoille ja satamiin.

Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen jyri.kuusela(at)epomare.fi otsikolla ”Myynti-insinööri”.