ShibataFenderTeam – fenderit

ShibataFenderTeam tarjoaa räätälöityjä ja korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan kumisuojien valmistukseen. Valikoimassa on tuotteita merenkulun sovelluksiin, joissa hyödynnetään kumi-, teräs-, polyuretaani- ja polyeteenitietämystämme.

Sovellussuunnittelusta vastaavat ShibataFenderTeam:n sisäiset myynti-insinöörit, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan tukea ja apua käyttöönoton aikana ja koko suojalevyjärjestelmän käyttöiän ajan. Kaikki ShibataFenderTeamin tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan PIANC:n ohjeiden mukaisesti.

Kumifenderit

Suorituskykyiset kumiset fenderijärjestelmät erilaisiin sovelluksiin, tyypillisesti alueille, joissa vedenpinnan vaihtelu on vähäistä. Kiinteät fenderit on useimmiten varustettu teräspaneeleilla, jotta rungon paine olisi alhainen.

Vaahtomuovitäytteiset fenderit

Korkean suorituskyvyn omaavia vaahtomuovitäytteisiä fendereitä erilaisiin sovelluksiin. Erityisesti hankkeisiin, joissa vedenkorkeuden vaihtelut ovat suuria, esim. risteilyalusterminaaleissa.

Pneumaattiset fenderit

Paineilmatäytteiset fenderit erilaisiin sovelluksiin, erityisesti kohteisiin, joissa vedenkorkeus vaihtelee voimakkaasti, sekä myös laivojen välisiin suojauksiin.

Kulmafenderit

Fenderijärjestelmät laiturien kulmien suojaukseen. Nämä fenderit toimivat suojaavat aluksen vaurioilta ja helpottavat turvallisia kääntöliikkeitä satamissa operoinnissa.

Rullaavat suojat

Suojusjärjestelmät, jotka soveltuvat erityisesti aluksen ohjaamisenhelpottamiseksi kapeissa tiloissa (esim. kanavat). Saatavilla on laaja valikoima erityyppisiä ratkaisuja.

Suulakepuristetut kumifenderit (metritavarana)

Yksinkertaisia kumiprofiileja erilaisiin sovelluksiin, joita voidaan valmistaa lähes minkä pituisina tahansa. Toimitetaan leikattuina ja porattuina helppoa ja nopeaa asennusta varten.

Komposiittifenderit

Joustavat kumifenderit, joihin on vulkanoitu UHMW-PE-etulevy. Tämä mahdollistaa alhaisen kitkan.

  • KF-komposiittifenderit

Hinaajafenderit

Erittäin kestävät suojalevytyypit raskaaseen ja vaativaan hinaustoimintaan.

ShibataFenderTeam tarjoaa täydellisen valikoiman hinaajan fendereitä kaikenlaisiin sovelluksiin.

Erityisratkaisut

Vakiofenderien lisäksi tarjoamme myös räätälöityjä kumista, teräksestä ja muista materiaaleista valmistettuja tuotteita fendereihin ja niihin liittyviin merenkulun sovelluksiin.

PE-liukulevyt ja suojukset

Polyeteenistä valmistetut levyt, joissa yhdistyvät iskunkestävyys, korkea kulutuskestävyys ja alhainen kitka. Voidaan käyttää moniin sovelluksiin meriympäristössä.

Lisävarusteet ja kiinnikkeet

Laadukkaat ketjut, lisävarusteet ja yhteensopivat kiinnitystarvikkeet fenderien kokoamiseen ja asentamiseen ovat tärkeä osa jokaista fenderöintiratkaisua. SFT toimittaa kaiken tarvittavan fenderien asennuksiin liittyvät komponentit. Ongelmattoman ja sujuvan asennuksen varmistamiseksi kaikki osat tarkastetaan huolellisesti ennen toimitusta.

Toimitamme seuraavat tarvikkeet ja kiinnikkeet:

Pollarit (valetut)

SFT-pollareita on saatavana eri muotoisina ja eri kapasiteetilla, tarjoten turvallisen ja varman kiinnityksen vaaditulla kuormituksella.

Toimitamme erilaisia pollareita:

Lataa ShibataFenderTeam:n uusimmat esitteet, todistukset ja lehdistötiedotteet täältä.

Tutustu ShibataFenderTeam:n maailmanlaajuiseen valikoimaan referenssejä. Selaa valikoituja referenssiprojekteja fenderityypin, maan tai ratkaisun mukaan.